Welkom bij Fintura - Hypotheek & Financieel Advies - daar F I N T U R A ad op maat - tel 0320 28 28 67
Hypotheek
Van Wens naar Werkelijkheid

Doe het DuurSaam, samen met jouw
Erkend Hypothecair Planner

Financieel Advies
Kies voor een groen, duurzaam en eerlijk advies

Kies voor Fintura,
jouw betrokken en onafhankelijke
Financiële Adviseur en Planner

Uit elkaar met elkaar.
Scheiden doe je niet alleen.


Regel het met Fintura Mediation:

Samen om tafel met jullie eigen professionele en gediplomeerde mediator voor alle zaken omtrent echtscheiding.

Financiële Coaching
Jouw financiële toekomst is niet te plannen, wel te coachen.

Weet waar je staat en waar je heen gaat.
Ga samen op pad met jouw persoonlijke
Coach van Fintura; voor een rijkere toekomst.

Image is not available
Image is not available
previous arrow
next arrow
Slider

Creatieve oplossingen en maatwerk in hypotheek & financieel advies

Ik ben FINTURA

"FINancial FuTURAdvice"
Jouw persoonlijke en onafhankelijke Hypotheek & Financieel Adviseur

Hypotheek, Financieel & Fiscaal advies

De Deskundigheid

Ik ben jouw Expert in:

Hypotheek

Bij Fintura krijg je duurzaam en spaarzaam hypotheekadvies op maat. Zo leveren we een bijdrage aan mens, milieu en maatschappij En laten we jouw geld groeien en bloeien voor je eigen welzijn en welvaart.

Financieel Advies

Vind tijd, zoek raad.
Bij Fintura krijg je raad op maat.
Je kunt bij ons terecht voor al je vragen op financieel en fiscaal gebied. Investeer en uur van je tijd en je weet waar je staat en heen gaat

Mediation

Vechtscheiding of Samen uit elkaar? Mediation via Fintura biedt perspectief en oplossingen. We zijn je van dient op op emotioneel, financieel, fiscaal en juridisch gebied. En regelen alles van A tot Z als je dat wenst.

Financiële Coaching

Breng meer balans in inkomsten en uitgaven. En in je leven.
Waar word jij blij van?
Wat wil jij nalaten aan je kinderen?
Van inzicht naar uitzicht.
Een life coach op je levenspad.
Dat is goud waard.

Van Analyse tot Zekerheid

De Diensten

Ik ben je graag van Dienst van A tot Z

Analyse

Quisque porta felis in consectetur faucibus. Aenean viverra, dui a ultrices fermentum, nunc elit sagittis nisi, ut sollicitudin metus enim vitae augue. Aenean ornare sagittis sapien.

Advies

Quisque porta felis in consectetur faucibus. Aenean viverra, dui a ultrices fermentum, nunc elit sagittis nisi, ut sollicitudin metus enim vitae augue. Aenean ornare sagittis sapien.

Bemiddeling

Donec ut sapien vel erat suscipit tincidunt in quis odio. Aliquam id lacinia turpis, et auctor eros. Pellentesque aliquet, diam non varius convallis, erat diam facilisis nibh, ultricies.hospital

Beheer

Feugiat vel erat non molestie. testus Nulla arcu nisi, pretium sed tincidunt at, commodo eget lorem. In hac habitasse platea dictumst. Nam eleifend leo euismod. Aliquam ipsum dolor.

Controle

Quisque porta felis in consectetur faucibus. Aenean viverra, dui a ultrices fermentum, nunc elit sagittis nisi, ut sollicitudin metus enim vitae augue. Aenean ornare sagittis sapien.

Coaching

Quisque porta felis in consectetur faucibus. Aenean viverra, dui a ultrices fermentum, nunc elit sagittis nisi, ut sollicitudin metus enim vitae augue. Aenean ornare sagittis sapien.

De voordelen van mijn dienstverlening

De Top 3

Mijn aan B O D is Jouw Zekerheid

Betrokkenheid

Mens, milieu en maatschappij van dienst zijn, dat is mijn missie. Ik doe het uiterste om jou te helpen tot de best passende oplossing te komen. Betrokkenheid uit zich in enthousiasme en passie voor wat ik doe. En in empathie, tijd en
aandacht voor mijn klanten.

Objectiviteit

Ik ben niet gebonden aan een bank of werkgever, wiens brood ik eet, en dus wiens woord ik moet spreken. Ik ben een vrijdenker, denk buiten kaders en lijntjes. ik kom zo tot maatwerk die geen gebonden adviseur kan leveren. Objectief zijn is voor mij ook transparant en eerlijk advies geven.

Deskundigheid

Vanaf 1-1-1999 geef ik hypotheek en financieel advies. Mijn lijst van vakgerichte opleidingen en periodieke bijscholing is lang. Kennis in mijn hoofd (IQ) combineer ik met mijn emotionele intelligentie (EQ), ofwel mensenkennis en invoelendheid.
Dat maakt van 1+1 een 3.

Onze Diensten

Wijzer met de Fintura Hypotheek Wijzer

Mijn blog met informatieve artikelen over onderwerpen over Hypotheek, Financieel advies, scheiden e.d. vind je onder tabblad HypotheekWijzer.
Hieronder vind je de meest recente artikelen. Klik op de foto of titel voor het openen van het artikel.

Hypotheek Wijzer

Klik op de foto voor het openen van een van de meest recente artikelen in onze HypotheekWijzer

doe Meer met Minder

Any template’s level of trustworthiness or popularity can be easily checked when it comes to proven features…

 

Specialiteiten

Ik ben een allround deskundige op een breed vakgebied in hypotheek en financieel advies.
Daarnaast heb ik een aantal specialiteiten die veel banken en adviseurs niet in huis hebben.

Jouw adviseur is deskundig op gebied van o.a.:

Starter_hypotheek

Startersadviseur

Eerst weten wat je wil en kan. Dan samen zoeken naar een passend huis. Ik kijk mee, ik ga mee en ik onderhandel over de prijs en voorwaarden als de dat wenst. Ik ben jouw aanspreekpunt voor alle zaken die je tegenkomt bij het kopen van je eerste huis. Van A tot Z ontzorgt.

Besparingsadviseur

Duizenden euro's hebben mijn klanten kunnen besparen met het doorlichten van hun huidige hypotheek. Een hypotheek update gesprek is een kleine investering in tijd en geld om te weten hoeveeel en waar je geld gaat besparen. Het geld ligt op straat. Je moet er wel wat voor doen.

Groen Doen Adviseur

Ik heb een groen hart, groene handen en een groene opleiding als tuinbowkundig ingenieur. Natuurlijk doen, maak het groen is mijn levensvisie. En groen doen kan ook met jouw huis & hypotheek. Besparen op energie en investeren in beter wonen. Met Groen meer Doen.

> 1 jaar
Financieel adviseur &
zelfstandig ondernemer
> 1
hypotheken & levensverzekeringen
> 1
belasting
aangiftes
> 1999
gediplomeerd
echtscheidingsmediator

Wat ik terug hoor van mijn klanten

Een tevreden klant is goud waard.
Zij zijn mijn ambassadeurs en via hen kom ik vaak in contact met nieuwe klanten.
Word ook een ambassadeur voor mij na mijn GOUDEN advies.

Hieronder een paar verhalen van klanten over hun ervaringen:

Door verlies van mijn baan was mijn inkomen aanzienlijk gedaald. Het was wens en noodzaak om minder te gaan uitgeven. Met hulp van Henk hebben we samen een budgetplan gemaakt in BankTrans en hebben we een aantal uitgaven aanzienlijk kunnen verlagen. Met inbreng van eigen geld hebben we de hypotheekrente kunnen aanpassen en de hypotheek is verlaagd door de omzetting van beleggen naar aflosvrij en annuïteit. Het advies voor zonnepanelen levert mij nu ook maandelijks een lagere uitgave aan energie. Mijn kosten voor wonen zijn nu circa 250 euro lager en ik heb weer grip op mijn uitgaven.
Margreet
Zeewolde
Ik ben al sinds 1998 klant bij Henk en hij verzorgt al jaren mijn belasting-aangifte. Door verlies van mijn baan moest ik uiteindelijk een beroep doen op bijstand. Via maatwerk wist Henk het voor elkaar te krijgen dat mijn hypotheek zodanig werd aangepast dat de nieuwe maandlast goed is op te brengen en ik het financieel kan overbruggen gedurende de komende paar jaren tot mijn pensioen. Voor de maandlast die ik nu heb kan ik nergens huren, en nu kan ik blijven wonen in de woning waar ik al decennia woon. Onvoorstelbaar hoe moeilijk een hypotheekbank doet als je hypotheek niet past in de wettelijk normen. Een lage rentelast, overwaarde, met NHG en toch moest de adviseur alles uit de kast halen om de bank akkoord te laten gaan met zijn maatwerk oplossing. Gelukkig dat het is gelukt. Ik kan betaalbaar blijven wonen.
Sanne
Leeuwarden
Henk constateerde toen hij onze belastingaangifte verzorgde dat onze hypotheek onnodig duur was. En een lagere woonlast was voor ons zeer welkom, want door stijgende kosten verdween de rek in ons inkomen.
We hebben de levenhypotheek omgezet naar annuïteit met NHG. Onze netto maandlast ging met circa 250 euro naar beneden incl. een besparing op de energienota van circa 70 euro door de zonnepanelen die we nu ook tevens konden aanschaffen vanuit een energie besparingsbudget.
En straks nog een potje extra door een belastingteruggave over de fiscaal aftrekbare kosten. We hebben weer financiële ruimte om te leven.
Edwin & Yvonne
Almere
Aanleiding voor een hypotheek update gesprek was een renteherziening. Het voorstel van onze bank leidde tot nogal wat vragen. Bovendien hadden we de wenst tot energiezuinig maken van onze woning. Samen met Henk bespraken we de wensen en mogelijkheden. Hij zette een aantal opties naast elkaar. Op basis daarvan besloten we de hypotheek over te sluiten naar NHG en de beleggingsrekening uit te laten keren om hiermee de energiebesparing te financieren. De aanzienlijke verlaging van de maandlast gaan we benutten voor extra aflossingen zodat wij straks bij pensionering een veel lagere schuld en woonlast hebben.
Henk heeft ons tevens kunnen overtuigen dat het bekleden van de dak met zonnepanelen onze maandlasten ook fors gaan verlagen. We kunnen nu aan de slag vol energie om minder energie te gaan gebruiken.
Milton & Carla
Lelystad

Met een Fintura Plan pluk jij er de gouden vruchten van

Typisch een vraag voor jouw Financieel Adviseur

Scheiden

Help ik ga scheiden! Hoe nu verder? Wat zijn de financiële gevolgen?

Antwoorden over o.a. Trouwen, Samenwonen, Geregistreerd partnerschap, Scheiden en meer.

Kinderen

Hoe help ik mijn kinderen financieel op weg?

Antwoorden over o.a. Kosten van een kind, Schenken aan kinderen, Studeren, etc.

Overlijden

Wat zijn de gevolgen voor mijn partner en kinderen wanneer ik zou zijn overleden?

Antwoorden over o.a. Nalatenschap Nabestaandenpensioen, betaalbaarheid woning, etc.

Werken

Wat is er zoal geregeld wanneer ik niet meer kan of wil werken?

Antwoorden over o.a. Ziekte, Arbeidsongeschikt, Werkloos, Verandering van baan, Zorg- en ouderschapsverlof en meer.

Vermogensopbouw

Hoe bouw ik aan een kapitaal voor later op een slimme manier?

Antwoorden over o.a. Belastingen, Sparen, Beleggen, Lenen en meer.

Pensioen

Hoeveel pensioen bouw ik op en kan ik daar straks van rondkomen wanneer ik wil stoppen met werken?

Antwoorden over o.a. Pensioenoverzicht, AOW, Lijfrente, Ondernemerspensioen en meer.

Wonen

Hoe doe ik dat, lekker wonen tegen betaalbare woonlasten voor nu en later?

Antwoorden over o.a. Hypotheek Kopen of huren? Startershypotheek en meer.

Ondernemen

Wat komt er zoal kijken bij overstap van werknemer naar ondernemerschap?

Antwoorden over o.a. Onderneming, Ondernemer, Personeel en meer.

Belastingen

Welke fiscale mogelijkheden zijn er om minder te betalen of te ontvangen aan toeslagen?

Antwoorden over o.a. belastingaangifte, voorlopige teruggaaf, toeslagen en meer.

Aan de vruchten herkent men de boom

De Kernwaarden

Geen woorden maar daden
Ik kan hier heel wat kwantitatieve voordelen opnoemen zoals uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en ruim tijd en aandacht voor de klant. Ik kies hier liever voor het benoemen van de kwalitatieve aspecten die van grote waarde zijn voor het resultaat van onze samenwerking. Voor het resultaat geldt niet wat het kost maar wat het oplevert. Eerlijkheid duurt het langst. Italic

Integriteit

Fintura zal altijd integer en vertrouwelijk omgaan met de door jou verstrekte persoonlijke en financiële gegevens. In mijn adviezen staat integriteit en betrouwbaarheid bovenaan.

Vertrouwelijkheid

Fintura zal niet zonder jouw toestemming persoonlijke of financiële informatie verstrekken aan derden of op onjuiste wijze gebruiken.

Duurzaamheid

Fintura zoekt geen klant voor even, maar een klant voor het leven als je dat wenst, dus een duurzame en integere zakelijke relatie. Duurzaamheid betekent een advies die jou en jouw omgeving dient. Het betekent ook een passend advies voor een redelijke prijs. Waarbij vrijheid en keuzemogelijkheid centraal staan.

Eerlijkheid

Fintura streeft ernaar van dienst te zijn met een goed advies naar beste weten en kunnen. Waar ik niet achter sta zal ik niet adviseren of afraden maar ik respecteer jouw vrijheid.
Ik streef naar tevreden klanten en wil adviseren op een manier die door jou en mij als eerlijk en betrouwbaar wordt ervaren.

Deskundigheid

Fintura investeert continue in kennis en vakbekwaamheid om de klant het best van dienst te kunnen zijn.
Mijn kennis en ervaring staan garant voor de juiste keuze en flexibele oplossingen.

Transparantie

Fintura streeft naar transparantie over werkwijze en vergoeding. Je weet vooraf wat ik doe en wat het kost.
Wij leggen dit vast in een dienstverleningscontract.
Dus geen verrassingen achteraf.

Onafhankelijkheid

Fintura is niet gebonden aan een bank of verzekeraar. "Wiens brood met eet, diens woord met spreekt", dat is voor mij niet van toepassing. Ik dien jouw belang en mag je adviseren over alle mogelijkheden en aanbieders.

Enthousiasme

Fintura is een beetje G E K, wat staat voor:
1. Genieten van mijn werk en Geloven in de mogelijkheden.
2. Enthousiasme & Empathie; meeleven met mens en natuur.
3. Kennis & Kunde delen met mens en samenleving.

Sluit Menu
Sluit zijbalk