Welkom bij Fintura - Hypotheek & Financieel Advies - daar F I N T U R A ad op maat - tel 0320 28 28 67

Contact opnemen

voor 
Hypotheek
Financieel advies
Mediation
Financiële Coaching

Direct contact met jouw adviseur, op korte termijn, bij jou thuis, op je werk of op mijn kantoor. Bel of mail voor een persoonlijk gesprek. Graag tot je dienst.

contact formulier
ga naar contact formulier
Jouw adviseur
Meer over mij
Mijn kwalificaties
Maak een afspraak

Jouw adviseur

Mijn naam is Henk Revenberg​

Jouw Hypotheek & Financieel Adviseur

Erkend Hypothecair Planner & Erkend Financieel Adviseur

Mijn naam is Henk Revenberg en ik ben sinds 1-1-1999 zelfstandig ondernemer, directeur en eigenaar van Fintura, Groen Hypotheek Advies en WijzerScheiden.

Daarvoor was ik o.a. actief als tuinbouwkundige in de internationale marketing en verkoop van bolbloemen en meststoffen voor de tuinbouwsektor.

In 1997 heb ik een carrière switch gemaakt naar  financiële advisering via een opleiding en baan bij Financiële Raadgevers Associatie in Financiële Planning voor particulieren.

Ik heb de volgende vakdiploma's:

  • Financieel Planner (FFP) - 2000
  • Erkend Hypotheek & Financieel Adviseur (SEH) - 2002
  • Register Mediator (NMI) - 2009
  • Beroepsopleiding Enneagram Coaching (Andromeda academy) - 2011
  • Erkend Hypothecair Planner (NVHP) - 2016

Meer over mij

Mijn achtergrond

Ik ben geboren in 1961 in de Noordoostpolder en een van de eerste inwoners van Lelystad vanaf 1969. Voor studie heb ik gewoond in Utrecht en Deventer en daarna ben ik met mijn vrouw gaan wonen in Den Haag. Sinds 1993 woon ik weer in Lelystad.

De rode draad in mijn loopbaan is mijn interesse in mens en natuur. Dit heb ik gecombineerd door na het atheneum vanaf 1980 Bedrijfskunde aan de Hogere Tuinbouw School in Utrecht te studeren, met in 1984 een aansluitend jaar van Internationale Agrarische Handel in Deventer.

Mijn Carrière

Ik heb een half jaar werkervaring opgedaan op een tuinbouwproject in Egypte. Vervolgens betrof mijn eerste baan verkoper Bolbloemen voor Italië en heb daaropvolgend 8 jaar gewerkt bij Hydro Agri en Norsk Hydro in diverse internationale en commerciële functies in advisering, verkoop, marketing en product management.

Relevante Diploma’s

Ik heb pensioenpraktijk particulier en ondernemer gedaan bij Financiele Raadgevers Associatie in 1997. Ik heb sindsdien ook vele cursussen en trainingen gedaan op gebied van hypotheek, verzekeren, vermogen en coaching.

In 2000 haalde ik mijn landelijk examen voor Gecertificeerd Financieel Planner, in 2004 voor Erkend Hypotheek Adviseur, in 2008 voor NMI gecertificeerd Mediator en in 2011 voor Enneagram Coach. IN 2016 ben ik overgestapt van Financieel Planner (FFP) naar Hypothecair Planner (NVHP).

Dromen & Doelen

Ik adviseerde na mijn beroepsopleiding vanuit  commerciële functie eerst mensen om planten optimaal te laten groeien met ras keuze en teeltwijze (Gebroeders Van Zanten, Terra Nigra) en met de juiste bemesting via irrigatie (Hydro Agri & Norsk Hydro).
Vervolgens heb ik een switch gemaakt van de tuinbouwsector naar de financiële sector en ben ik mensen gaan helpen om geld optimaal te laten groeien, als middel om droom en doel te realiseren. Ik heb hierbij ook mijn eigen droom en doel gerealiseerd van een eigen bedrijf beginnen; Fintura.

Groei en ontwikkeling staan bij mijn eigen loopbaan en in mijn werk altijd centraal. In 2008 heb ik een opleiding voor Mediation afgerond en het NMI diploma behaald in 2009. Vervolgens ben ik ook gaan adviseren en bemiddelen bij echtscheiding en arbeidsconflict. Daarnaast ben ik me ook gaan richten op Financial Life Coaching & Planning voor particulier, ondernemer en onderneming.  

Kernkwaliteiten

Mijn kwaliteiten liggen op gebied van advisering, communicatie en verkoop. Ik heb analytisch inzicht. Ik kan makkelijk omgaan met cijfers en ben in staat dit te vertalen naar praktische oplossingen. Ik ben een denker (analytisch, visionair), een doener (van plan naar uitvoering) en een voeler (invoelend, intuïtief, hoogsensitief).

Graag tot dienst en tot ziens

Helpen mensen oplossingen te vinden, op een duurzame en integere manier, dat is mijn passie en drijfveer. Graag wil ik kennis met je maken om te bespreken waarmee ik je van dienst mag zijn. Tot ziens bij je thuis, op jewerk of op mijn kantoor

Scroll over de afbeeldingen voor volledige weergave

Mijn kwalificaties

Diploma's & Certificaten

Contact

Meer weten? Laat het mij weten!
    * Verplicht
Contact Informatie

Voor direct contact met jouw adviseur, op korte termijn, bij jou thuis, op je werk of op mijn kantoor:
Gebruik het formulier hiernaast.

Of bel of mail voor een persoonlijk gesprek.
Ook in de avond mogelijk.
Graag tot je dienst.

info@fintura.nl

0320 28 28 67

06 23 73 81 25 b.g.g. op vast nummer tijdens kantooruren

Kantooradres

Horst 33 55
8225 ND Lelystad

Scroll over de afbeeldingen voor volledige weergave

Mijn kwalificaties

Diploma's & Certificaten

Jouw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Kantooradres

Horst 33 55, 8225 ND Lelystad

Telefoon

0320 28 28 67, indien onderweg 06 23 53 81 25
Bij geen gehoor a.u.b. het antwoordapparaat inspreken

Email Adres

Info@fintura.nl

Werktijden

Bereikbaar en afspraken op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur.
Afspraak 's avonds mogelijk op kantoor of bij je thuis.

Sluit Menu
Sluit zijbalk